Miran i udoban
hotel

Ukoliko tražite miran i udoban hotel sa pristupačnim cijenama i ljubaznim osobljem u kojem se stvarno želite osjećati kao kod kuće, bilo da dolazite na odmor ili poslovni put, ili ste pak samo zainteresirani za povijest istarskog dijela Hrvatske, nalazite se na pravom mjestu. Hotel ,,Veli Jože“ je Vaš dobar izbor!

Hotel „Veli Jože“ u Puli posluje u sastavu Trgovačkog društva „Pleter-usluge“ d.o.o. Zagreb, koji pruža ugostiteljske, hotelijerske, usluge čišćenja i održavanja objekata na kvalitetan i korisnicima zadovoljavajući način. Kvalitetom i pouzdanošću svoga poslovanja želimo ostvariti povjerenje klijenata na tržištu. Za više informacija posjetite našu službenu stranicu:

www.pleter-usluge.hr

Predstavljamo Vam hotel ,,Veli Jože“ koji već dugi niz godina uspješno posluje i brine se za cijenjenje goste. Sama građevina spomenik je kulture iz 19. st. i nekadašnje zapovjedništvo austro-ugarske ratne mornarice. Nalazi se u povijesnom dijelu 3000 godina stare Pule. Znamo da je Istra prepuna lijepih građevina, kao što je i naš hotel koji se izdvaja odličnom lokacijom.

Hotel je smješten na adresi Bečka 9 na odličnoj lokaciji udaljen svega 10-ak minuta lagane šetnje od samog centra grada. Idealne plaže za kupanje se nalaze samo 1000 m od hotela. Upravo ovaj hotel zadovoljava Vaše potrebe ukoliko ste nas odlučili posjetiti zbog odmora ili poslovnog puta.

 

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA (pdf)

GDJE SMO

Udaljeni smo 10-ak minuta lagane šetnje od samog centra grada i 1000 metara od mora, a ako krenete sa glavnog autobusnog kolodvora Vaš put do Velog Jože dug je svega 1500 metara. Zračna luka udaljena je od nas svega 6000 metara.